Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Waarom wij?

Waarom wij?

Het Andere Spanje bestaat al ruim 20 jaar. Tijdens vele vakanties in Spanje hebben we kennis gemaakt met het echte Spanje, de prachtige natuur en het heerlijke klimaat, de schitterende steden, het lekkere eten en drinken en de mooie vakantiehuizen en hotels. Je raakt er door gepassioneerd en niet in de laatste plaats door de vriendelijke, gastvrije mensen.

Wij hebben een aantal speciale rondreizen samengesteld op het gebied van gastronomie, cultuur, natuur en langs bijzondere accommodaties. Ook kunnen we natuurlijk de reis samenstellen die u graag wilt maken. Individueel of met een groep.

Daarnaast bemiddelt Het Andere Spanje meer dan 200 authentieke boerderijen, landhuizen, villa’s en sfeervolle hotels van particuliere eigenaars in Spanje. In natuurgebieden, nabij het strand en rond de steden. Deze huizen kunt u makkelijk via onze website boeken. De accommodaties hebben we persoonlijk bezocht en we helpen u graag bij het maken van uw keuze. Immers, wij kennen Spanje en de vele mogelijkheden.
Via onze website kunt u makkelijk een huurauto boeken bij Sunny Cars. Tevens sluiten wij graag voor u een reis-, of annuleringsverzekering af bij Europeesche Verzekeringen.

Door onze bemiddeling en onze reizen laat u het massatoerisme links liggen en brengen wij u naar unieke plekken en vakantiewoningen waarbij kleinschaligheid en authenticiteit centraal staan. Daarom werken we samen met lokale partners die toeristische, lokale initiatieven ontplooien waarbij u het leven en de natuur kunt ervaren van het echte Spanje.

Graag willen we u mee laten genieten van al deze heerlijke kanten van Spanje.

Namens het team van Het Andere Spanje,

Erik Smulders

 

Kraanvogel 102; 4822 RB Breda
0031 - (0)6 23038967
info@anderespanjereizen.nl

https://www.facebook.com/het.andere.spanje

K.v.K.: 64962148 (Het Andere Spanje)
 
Ria's Blog: