Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Themareis >> Fly-drive ‘Andalusische passie in sfeervol Osuna

Fly-drive ‘Andalusische passie in sfeervol Osuna

Wilt u graag naar Andalusië maar heeft u geen zin om iedere dag uw koffers te pakken? Dan is sfeervol Osuna een prima uitvalsbasis voor hen die graag een bezoek brengen aan de kleinere maar ook de grote steden van Zuid-Spanje.

Osuna, de hoofdstad van het gelijknamige graafschap, is een erkende historische plek. De sfeer van de stad is fijn en rustgevend zo midden in het mooie landschap van de provincie Sevilla. U kunt hier onder andere een bezoek brengen aan de Colegiate, de kerk met haar drie verdiepingen, het klooster van La Encarnation, één van de eerste Universiteiten met zijn prachtige mudejarplafond, en aan het archeologische museum.

Hotel in voormalige boerderij

Het hotel dat wij voor u hebben gekozen, is gevestigd in een voormalig boerderij uit de 17 de eeuw. Nu ligt het in het centrum van Osuna op loopafstand van het centrale plein. Het gebouw heeft veel van het oorspronkelijke karakter behouden en is zeer sfeervol ingericht.

Osuna ligt op één uur rijden van Córdoba, Sevilla en Málaga. In anderhalf uur rijdt u met de auto naar Granada of Jerez de la Frontera.  Osuna zelf is een mooi stadje dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat vanwege de straat met de paleishuizen. Sfeervol Osuna is een plaastje waar het heerlijk ronddwalen is door de smalle, witte straatjes. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars. Er liggen vele honderden kilometers voetpad rond Osuna. Voor vogelliefhebbers is dit ook een uniek gebied. Vlakbij ligt de laguna met een grote flamingopopulatie.

Plaatsen:

Osuna
vliegtuig, huurauto
8 dagen / 7 nachten
Prijs: 
8 dagen / 7 nachten Vanaf € 737,-- per persoon

Deze reis is inclusief:

  • Verblijf en ontbijt in een 3* hotel in Osuna
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en toeslagen
  • Autohuur (7x 24 uur) Honda Jazz, onbeperkt aantal kilometers, 100% verzekerd, geen eigen risico
  • Prijs o.b.v. 2 personen

Dag van vertrek: naar eigen keuze.

 
Ria's Blog: