Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Spanje Blog >> Studiereis Castillië en Leon

Studiereis Castillië en Leon

Een studiereis door de regio Castillië en León in het hart van Spanje - een regio met ruwe bergachtige natuur, kleine authentieke dorpjes, een fantastisch wijngebied en meer.

Ruwe natuur, authentieke dorpjes en super wijngebied

natuurpark Hoces del Rio Duraton met Ermita San Frutos - Foto Spainmadeforyou

Een aantal weken geleden was Mieke ter Morshuizen,-eigenaresse van Het andere Spanje-, op uitnodiging van het Spaans Verkeersbureau in Den Haag en het Toerisme bureau van Castillië en León op studiereis in Castillië en León. Een paar dagen lang heeft zij kunnen proeven aan actief en ruraal toerisme in deze Spaanse regio in het hart van Spanje. Een regio met bergachtige, ruwe natuur, kleine authentieke dorpjes, een wijngebied met overheerlijke Ribera de Duero wijnen en zelfs overblijfselen uit de Oudheid. Zij heeft weer volop ideëen opgedaan over sfeervolle accommodaties in Castillië en León en interessante bezienswaardigheden als de archeologische plaats Tiermes, natuurpark Hoces del Río Duratón met de indrukwekkende tempelierstempel van Ucero, de middeleeuwse plaats Ayllón of dorpjes aan de rivier de Duero.

Foto´s van Castillië en León

claustros de ayllon Foto Het Andere Spanje

Proef de sfeer in Castillië via deze foto's van Castillië en León!

Ontdek zelf Castillië en Leon in de binnenlanden van Spanje

Alcazar Segovia Foto Spainmadeforyou

Wilt u de binnenlanden van Spanje beleven, teruggaan in de tijd of genieten van prachtige natuur in de regio Castillië en León? Dan kunt u bij Het Andere Spanje terecht! Het Andere Spanje helpt bij het vinden van geschikte accommodaties en excursies, bij het huren van een auto en zelfs bij het maken van een rondreis door Castillië en León!

 
Ria's Blog: