Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Spanje Blog >> Sfeervolle en mooi gelegen vakantiewoningen op La Palma

Sfeervolle en mooi gelegen vakantiewoningen op La Palma

Vakantiewoning op het Canarisch Eiland La Palma

Zoals al eerder aangekondigd, biedt Het Andere Spanje sinds kort ook vakantiewoningen op La Palma aan. Wij hebben een zorgvuldige selectie van sfeervolle en mooi gelegen vakantiewoningen op dit Canarische Eiland. De meeste vakantiewoningen zijn rustige vakantiehuizen die omgeven zijn door prachtige natuur. We bieden echter ook comfortabele appartementen in Santa Cruz de la Palma aan. Voor het gemak hebben we ons  aanbod van accommodaties op La Palma voor u op een rijtje gezet.

Ruraal gelegen vakantiehuis vlakbij Nationale Park La Caldera

Ruraal gelegen vakantiehuis El Paso ligt in het dorp la Rosa, vlakbij Nationaal Park La Caldera de Taburiente, slechts luttele minuten verwijderd van de uitkijkpost “La Cumbrecita”. De stilte wordt hier alleen verstoord door het geluid van de vogels ...

Uitzicht vakantiehuis bij het Nationale Park La Caldera

Vrijgelegen vakantievilla op La Palma

Vakantievilla El Pósito (met privé-zwembad) is een vroegere graanopslagplaats, die bij de restauratie zijn authenticiteit heeft behouden. De vakantiewoning ligt op een hoogte van 290 meter, halverwege de zee en de bergen, buiten het dorp Villa de Mazo, in een prachtige natuurlijke omgeving. Ideaal voor als u van rust en natuur houdt.

Casa Rural in Puntagorda, La Palma

Het vakantiehuis in Puntagorda (met privé-zwembad ) is een vroeger landarbeidershuis in het noordelijke deel van La Palma, dat in de  traditionele stijl van een landarbeidershuis op La Palma gebouwd is: met dikke muren, grote schuiframen, hoge deuren, kleine vertrekken en een patio die toegang tot de woning biedt.  De vakantiewoning ligt net buiten de dorpskern, in een rustige, groene omgeving.

Zwembad bij traditionele landarbeidershuis bij Puntagorda

Vakantiehuis in Fuencaliente bij vulkanenroute

Vakantiehuis Casita El Níspero ligt op een hoogte van 591 meter tegen een berghelling aan, is omgeven door wijngaarden en heeft uitzicht op zee, die vanuit elke kamer te zien is. Op minder dan 15 minuten afstand bevinden zich de vulkaankraters van San Antonio en van Teneguía, de vulkanenroute, de Roque Teneguía, Las Salinas en de kust van Fuencaliente. Deze vakantiewoning is een ideaal uitgangspunt om het eiland La Palma te ontdekken.

Vakantiehuis La Palma onder de sterrenhemel

Suites in Santa Cruz de la Palma

In het historische centrum van Santa Cruz liggen in het 18 de eeuwse huis Casa San Sebastián twee prachtig gerestaureerde comfortabele appartementen. De suites liggen op een rustige en centrale plaats, op slechts 4 minuten lopen van de hoofdstraat van Santa Cruz de la Palma en met restaurants en winkels binnen handbereik.

Afgelegen vakantiehuis El Jocamo

Vakantiehuis El Jocamo is een voormalig boerenhuis, gebouwd in de traditionele architectuur, dat ligt in het schilderachtige dorpje Puntagorda in het noordelijke deel van La Palma. Het huis ligt op een hoogte van 617 meter,  in een groene omgeving en heeft uitzicht op de bergen en helemaal in de verte op de zee.

Vakantiewoning met panoramisch uitzicht

Vakantiehuis El Molino is een voormalig boerenhuis uit de 18 de eeuw. Het ligt op een hoogte van 318 meter, buiten het dorp Villa de Mazo in Monte Pueblo. Van hieruit kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende natuur en de windmolen van het dorp, die de bewoners vroeger van graan voorzag.

Panoramisch uitzicht vanaf Casa Rural El Molino

Landelijk gelegen Casa Rural in Garafía

Volgens de plaatselijke bevolking is het landelijk gelegen vakantiehuis Casa Los Hondos het oudste huis in de omgeving. De vakantiewoning in traditionele Canarische stijl ligt naast een wandelroute, op een hoogte van op 300 meter, in het plaatsje Santo Domingo (Garafía), en heeft uitzicht op de zee. Het is een ideale plek voor mensen die in een landelijke sfeer op vakantie willen. 

 
Ria's Blog: