Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Spanje Blog >> Het Andere Spanje uitgeroepen tot specialist religieus toerisme Castilië en León

Het Andere Spanje uitgeroepen tot specialist religieus toerisme Castilië en León

Afgelopen week was Mieke Ter Morshuizen (eigenaar van Het Andere Spanje) uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de toerismebeurs INTUR in Valladolid, een beurs over toerisme in de binnenlanden van Spanje. Hier is zij uitgeroepen tot Ambassadeur Religieus Toerisme naar Castilië en Leon. Naast Het Andere Spanje ontvingen ook Special Pilgrimages uit Engeland, Brevivet uit Italië en Abreu uit Portugal dit kwaliteitscertificaat.

Semana Santa reizen

Het Andere Spanje kreeg de onderscheiding 'specialist religieus toerisme Castilië en León' van de Minister van Cultuur en Toerisme van Castilië en Leon vanwege de verschillende Semana Santa die de reisorganisatie sinds 2014 aanbiedt naar dit gebied in Spanje. Tijdens deze reizen staan bezoeken aan de Werelderfgoedsteden Salamanca, Ávila en Segovia op het programma. Ook gaat de reis naar Zamora, één van de belangrijkste Semana Santa steden in Spanje

500 ste geboortejaar van de Heilige Teresia van Ávila

In 2015 wordt in Spanje het 500 ste geboortejaar gevierd van de Heilige Teresia van Avila of zoals zij over het algemeen in Spanje wordt genoemd Santa Teresa de Jésus. Tijdens deze reis worden een aantal plekken uit haar leven bezocht in o.a. Salamanca, Ávila, Segovia en Alba de Tormes.

 het=

Beleef Semana Santa in Castilië en León

Wilt u de Semana Santa in Castilië en León een keer zelf meemaken? Kijk dan eens naar de verschillende soorten Semana Santa reizen naar Castilië en León van Het Andere Spanje, die u onder meer meenemen naar de prachtige plaatsen Ávila, Salamanca, Segovia en Zamora. Er is een individuele reis, een groepsreis en een Paradorreis. Voor ieder wat wils dus. Voor het gemak zetten we de verschillende Semana Santa reizen naar Castilië en León nog even voor u op een rijtje:

Semana Santa Segovia Castillie en Leon

 
Ria's Blog: