Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Informatie >> Verzekeringen

Verzekeringen

Het is belangrijk dat u onbekommerd van uw vakantie kunt genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Het Andere Spanje heeft gekozen voor een samenwerking met de Europeesche, de specialisten in reis- en recreatieverzekeringen. Wij helpen u graag bij het afsluiten van uw verzekering.

De annuleringsverzekering
Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij de reis een annuleringsverzekering af. Bij ‘last minute’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een verzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

De standaard dekking kunt u uitbreiden met de module ‘Waarnemer’. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt tijdens uw vakantie, maar ook een verzorger van uw huis, huisdieren of planten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, waardoor eigenlijk alle specifieke redenen om te moeten annuleren, kunnen worden verzekerd.

De reisverzekering
Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van de Europeesche. Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering en omvat de onderdelen: Personenhulpverlening, Bagage, Buitengewone kosten, Telecommunicatiekosten en Schade logiesverblijven.

Natuurlijk kunt u de basisdekking uitbreiden met zaken die voor u ook belangrijk zijn. U betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die u kiest. De reisverzekering kent de volgende uitbreidingen: Geneeskundige kosten, Ongevallen, Rechtsbijstand, Geld, Hulp & Huur Vervoermiddel, (Winter)sport, Extra Sportuitrusting. Wilt u de meest complete reisverzekering? Kies dan voor de Topdekking.

Topdekking
De Topdekking kent hogere verzekerde bedragen én ook nog eens 2 jaar nieuwwaarde voor bagage. Geneeskundige kosten voor huisdieren zijn ook verzekerd.

De Europeesche Hulplijn
De hulplijn staat dag en nacht voor u klaar. De medewerkers kunnen u met medisch advies ter zijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de Europeesche Hulplijn u vakkundig te woord.

Wij helpen u ook graag verder bij het afsluiten van doorlopende verzekeringen.

 
Ria's Blog: