Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Informatie >> Caminos de Pasión

Caminos de Pasión

Het Andere Spanje werkt samen met Caminos de Pasión, een organisatie die zich hard maakt voor kleinschalig toerisme in het hart van Andalusië.

De plaatsen van Caminos de Pasión liggen verspreid in de provincies Jaén, Córdoba en Sevilla. Door hun centrale ligging in Andalusië zijn ze onderling goed bereikbaar maar is het ook mogelijk vanuit hier de grote toeristische trekpleisters zoals Granada, Sevilla en Córdoba te bezoeken. Het Andere Spanje biedt u in deze omgeving een aantal georganiseerde reizen aan en bijzondere vakantiewoningen op unieke plekken.

Het Andere Spanje brengt u in samenwerking met Caminos de Pasión naar Carmona en Osuna in de provincie Sevilla, Alcalá la Real in Jaén, Baena, CabraPriego de Córdoba, Puente Genil en Lucena in de provincie Córdoba. Deze plaatsen bieden reizigers, die niet van het massatoerisme houden, veel mogelijkheden om Andalusië te leren kennen op een unieke manier. Wij bieden u vakanties met excursies en activiteiten op het gebied van gastronomie, cultuur, vakmanschap, tradities en passie! Houdt u van natuur? Dan zit u in dit gebied ook goed. U kunt fietsen, wandelen of paardrijden in het natuurpark  Sierra de Subbética met zijn bijzondere flora en fauna.

 
Ria's Blog: