Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Content >> Hoe boekt u bij ons?

Hoe boekt u bij ons?

Hoe te boeken?

 1. U kunt uw vakantiewoning, hotel of rondreis boeken via het boekingsformulier op onze website. Deze boeking is onder voorbehoud van de beschikbaarheid. U ontvangt van ons de bevestiging. De boeking is definitief als wij u berichten dat er voldoende beschikbaarheid is.
 2. U ontvangt de factuur per e-mail. 

Of

 1. U neemt contact met ons op via het offerteformulier dat u op onze website kunt vinden. Op dit formulier vermeldt u uw wensen, het aantal reizigers, de reisdata enz.
 2. Wij sturen u een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van de aanvraag. Wij nemen contact met u op om deze door te spreken. 
 3. Wij sturen u de offerte per mail toe.
 4. Nadat u hebt ingestemd met de offerte ontvangt u van ons het boekingsformulier. Nadat u dit formulier aan ons heeft teruggestuurd is de boeking definitief.
 5. U ontvangt de factuur per e-mail. 

Informatieverstrekking

U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van die informatie die nodig is om een correcte reservering tot stand te brengen en uit te voeren. Dit betreft bijvoorbeeld het verstrekken van de juiste naam, adres, woonplaats, geboortedatum, nationaliteit en indien beschikbaar het nummer van mobiele telefoon en een emailadres. Ook is het van belang ons te informeren indien u gezondheidsproblemen hebt die van invloed kunnen zijn op de reis.

Reisdocumenten

U bent te alle tijden zelf verantwoordelijk voor het in uw bezit hebben van de juiste reisdocumenten zoals een paspoort of Europese Identiteitskaart.

Verzekerd op reis

Het is raadzaam om niet zonder een geldige reis,- bagage- en ongevallenverzekering op reis te gaan. Dit geldt ook voor een annuleringsverzekering. Wij adviseren u daarom ook dergelijke verzekeringen af te sluiten. Wij werken samen met de Europeesche Verzekeringen. Graag sluiten wij voor u een reis- of annuleringsverzekering af. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kosten

Hieronder ziet u de kosten die wij in rekening brengen.

 • Reserveringskosten:
 • € 30 per boeking voor een pakketreis (twee of meer toeristische onderdelen zoals bijvoorbeeld accommodatie, excursie of huurauto)
 • € 15,00 boekingskosten per bus- of vliegticket.
 • € 15 per boeking voor een eigen vervoersreis (alleen accommodatie)
   
 • Wijzigingskosten na boeking: € 30 per boeking + de eventuele extra in rekening gebrachte kosten. Tevens kunnen er annuleringskosten in rekening gebracht worden.
   
 • Verzekeringspremies: Afhankelijk van verzekering(en), aantal personen en vakantieduur. De kosten worden voordat u definitief boekt, met u besproken.

 

 

Laatst bijgewerkt op 31 oktober 2017

 
Ria's Blog: