Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Activiteit >> Ontdek Bilbao per fiets of kickbike

Ontdek Bilbao per fiets of kickbike

Bilbao is eeuwenlang een klein stadje geweest dat leefde van de visvangst en later van de ijzerindustrie. Eind 19de eeuw werd de oude binnenstad van Bilbao te klein en is Bilbao uitgebreid aan de linker rivieroever van de Nervión rivier. Alle belangrijke instituties verhuisden toen mee, naar het nieuwe stadscentrum van Bilbao.

Het plaatje van Bilbao is pas compleet, als u het moderne stadscentrum én de oude binnenstad van Bilbao hebt leren kennen! Stap op de fiets of de kickbike en ga een dag lang op avontuur door Bilbao!

Het avontuur begint in de oude binnenstad (=Casco Viejo). Hier bezoekt u o.a. de zeven straatjes van Bilbao, de Plaza Nueva en de kathedraal. Wanneer u trek begint te krijgen, gaat u er op pintxos tour, om de beste pintxos (=prachtig versierde kleine hapjes) te proeven. In de namiddag gaat de ontdekkingstocht verder in het nieuwe stadscentrum en bezoekt u onder meer de moderne promenade langs de Nervión rivier en een oude wijnopslagplaats die is omgetoverd in modern sport-& cultuurcentrum. De dag wordt afgesloten met een wijnproeverij van Baskische en Spaanse wijnen.

 

 

Plaats: 
Bilbao
Minimum aantal deelnemers: 
2deelnemer(s)
Duur: 
9 uur
Vervoer info: 

Fiets of kickbike

Prijs: 

€158 per persoon

Inclusief:

Nederlandstalige gids, alle pintxos + drank (frisdrank, bier of wijn),
wijnproeverij met expert, kickbikes of fietsen

Korting:

Vanaf 5 of meer personen 10% korting

 
Ria's Blog: