Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Accommodatie >> Vakantiehuis in Fuencaliente bij vulkanenroute

Vakantiehuis in Fuencaliente bij vulkanenroute

Vakantiehuis met uitzicht over de Oceaan

Op een hoogte van 591 meter ligt in Fuencaliente dit landelijk gelegen huis El Nispero met uitzicht over de Atlantische Oceaan. Geniet hier van ongelooflijk mooie zonsondergangen. Vanuit elke kamer is de zee te zien. Ook ziet u vanuit hier het eiland El Hierro. Deze plek is ideaal als uitgangspunt om het eiland La Palma te ontdekken.

Casita El Níspero

Deze vakantiewoning in Fuencaliente toont in detail de genegenheid van de eigenaars van deze casita El Níspero. Waar vroeger het antieke waterdepot was, bevindt zich nu een originele ronde keuken met houten plafond. Er is een ruime huiskamer, een comfortabele slaapkamer en een lichte badkamer met garderoberuimte. Het zonneterras ligt naast de nispelboom waar het huis zijn naam aan dankt.

Het huisje ligt tussen wijngaarden op een berghelling met uitzicht op zee. Op minder dan 15 minuten afstand bevinden zich belangrijke Bodega's, de route van de vulkanen, de vulkaankraters van San Antonio (1677) en van Teneguía (1971), de Roque Teneguía, Las Salinas en de kust van Fuencaliente met kleine stranden en inhammen met helder water.

Over het algemeen is Fuencaliente een ideale plek voor verscheidene sporten; fietsen over de weg en in de bergen, wandelroutes, diepzee duiken etc. Het heeft ook een zone voor het opstijgen van paragliding en een vliegschool.

Lokale feesten

Dit vakantiehuis in Fuencaliente is de een mooie plek om als uitvalsbasis te dienen voor de vele feesten in dit dorp. Bijzonder zijn Los Caballos Fuscos (in augustus), het Oogstfeest de laatste week van augustus, El Pino de la Virgen de (2 de zondag in augustus), San Antonio Abad op 17 januari en Virgen del Carmen de eerste zondag na 16 juli.

 

Type: 
Vakantiewoning
Verzorging: 
Verblijf
Faciliteiten: 

Indeling:

 • keuken/eetkamer, met koelkast, elektrische oven, wasmachine, blender, magnetron, 4-pit keramische kookplaatbadkamer met bad
 • 1 slaapkamer voor 2 personen
 • Satelliet-tv, stereo
 • slaapbank

Verder:

 • airconditioning
 • verwarming
 • barbecue
 • kinderbedje (op aanvraag, gratis)
 • terras met tafel en (lig) stoelen
 • terras met pergola.
Prijs: 
 • Prijs per week 2 personen 3 personen
  Hoogseizoen € 460 € 554
  Laag seizoen € 390 € 460

  Hoogseizoen: 17 dec 2016 - 7 jan. 2017, 13 - 17 febr, 27 maart - 5 april, 1 - 5 juli, 13 juli -15 september
  Laagseizoen: 1 nov - 18 dec, 7 jan. - 12 febr., 18 febr - 26 maart, 6 april - 30 juni, 16 sept - 31 oktober
  Periode van Feest Bajada de la Virgen: prijs per nacht op aanvraag (6 - 12 juli 2016)

  Inbegrepen:
  Elektriciteit, water, gas, verwarming, bed- en badlinnen, eindschoonmaak.

Internet: 
Ja
Huisdieren: 
Ja
Zwembad: 
Nee
Geolocatie: 
Geolocation
 
Ria's Blog: