Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Accommodatie >> Hotel in Sevilla met Arabische details

Hotel in Sevilla met Arabische details

Hotel Alcoba del Rey de Sevilla ligt in de wijk La Macarena, vlak naast de beroemde kerk waar één van de belangrijkste heiligen van Sevilla wordt geëerd.

La Macarena

Dit hotel in Sevilla, ligt vlak naast de oude stadspoort. Daaraan grenst een van de weinige overgebleven delen van de oude stadsmuur. La Macarena is een levendige volkswijk met veel barretjes en terrasjes. In Calle Feria bevindt zich de overdekte markt. Op loopafstand ligt La Alameda de Hercules, een levendig plein met barretjes, restaurantjes en veel Sevilianen die graag uitgaan in dit gebied van hun stad.

Sevilla van 8 eeuwen geleden

Hotel Alcoba de Rey de Sevilla is een prachtig hotel met originele Mudejar-elementen, zoals de patio met zijn fontein. Alle kamers (en badkamers zijn uniek alle met eigen kleuren en meubels. Er is gebruik gemaakt van zoveel mogelijk originele en anders en handgemaakte materialen. De kamernamen verwijzen naar de geschiedenis van Sevilla. In het huis, dat nu het hotel is, zou ooit een belangrijke dichter-koning hebben verscholen. Dit hotel in Sevilla heeft kosten noch moeite gespaard om de sfeer vast te houden van het Sevilla van 8 eeuwen geleden.

De kamers zijn ruim en koel en liggen alle om de patio. In de ochtend wordt daar ook ontbeten. Het hotel serveert zelf geen diner maar is wel binnendoor verbonden met een restaurant dat typisch Spaanse gerechten verzorgt.

Type: 
Hotel
Wijk: 
La Macarena
Verzorging: 
Logies met ontbijt
Aangepaste accommodatie: 

Er is 1 kamer die gebruikt kan worden door een gast met een lichte mobiele beperking.

Faciliteiten: 

Alle kamers hebben

  • een eigen, prachtige badkamer
  •  tv airconditioning
  • internet verbinding

Algemene voorzieningen

  • dakterras
  • lounge

Een van de kamers heeft nog een origineel mudéjar plafond.

 

Parkeren: 

Op aanvraag.

Prijs: 
  • Het hotel werkt met steeds wisselende aanbiedingen zoals 'last minute', vroegboeking, boekingen langer dan 4 dagen enz. Dit maakt het mogelijk dat wij voor u kamer boeken met de voordeligse 'dagprijs'.

Internet: 
Ja
Huisdieren: 
Nee
Zwembad: 
Ja
Geolocatie: 
Geolocation
 
Ria's Blog: