Vakantiewoningen en rondreizen
in Spanje, kleinschalig en lokaal
 
Meest bekeken:
 
Home >> Accommodatie >> Hotel Hacienda El Santiscal in Arcos de la Frontera

Hotel Hacienda El Santiscal in Arcos de la Frontera

Hotel is fraai gerestaureerde herenboerderij

Deze zeer fraai gerestaureerde herenboerderij uit de 15e eeuw ligt 2 kilometer buiten Arcos de la Frontera. In de gemeenschappelijke ruimten vindt u allerlei details uit de Islamitische en Andalusische cultuur.

Beschrijving van het hotel

Hotel Hacienda el Santiscal in Arcos de la Frontera is een klein hotel waarvan de kamers verschillend en smaakvol zijn gedecoreerd met allerlei oude elementen, zoals antiek meubilair en terracotta vloeren. De meeste kamers bieden een mooi uitzicht over het meer of het dorp. Alle kamers hebben een complete badkamer en airconditioning Het hotel heeft een goed restaurant met Andalusische streekgerechten, een Engelse bar, een grote binnenplaats, terras, zwembad en de stallen met paarden die ook door de klanten gehuurd kunnen worden. In het hotel worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Arcos de la Frontera

Arcos de la Frontera is één van de pueblos blancos en ligt vlak bij Medina Sidonia en het natuurpark Grazalema. Het mooie stadje El Bosque ligt niet ver weg. Arcos de la Frontera ligt in de provincie Cádiz en biedt veel natuur, cultuur en natuurlijk het strand van de Costa de la Luz. Hotel Hacienda el Santiscal in Arcos de la Frontera is vanwege zijn ligging een uitstekende uitvalsbasis voor een verblijf in deze puur Andalusische omgeving. Vergeet niet dat u hier vlak bij de Sherry-driehoek zit waarvan Jerez de la Frontera de bekendste plaats is.

Type: 
Hotel
Verzorging: 
Logies met ontbijt
Internet: 
Ja
Huisdieren: 
Nee
Zwembad: 
Ja
Geolocatie: 
Geolocation
 
Ria's Blog: